Susret s Obamom

Kosor: Svi priželjkuju brzi ulazak RH u Europsku uniju

kosor, obama
AFP
09.04.2010.
u 14:41

Premijerka je još jednom ponovila da je njezin susret s američkim predsjednikom Obamom potvrda prijateljstva RH i SAD-a te da Hrvatska podupire put BiH prema NATO-u.

Premijerka Jadranka Kosor danas je na sjednici Vlade još jednom ponovila da je njezin jučerašnji susret s američkim predsjednikom Barackom Obamom potvrda hrvatskog prijateljstva i saveza sa SAD-om.

– Susret se odvio baš u vrijeme godišnjice hrvatskog članstva u NATO-u, a nužno je istaknuti da je NATO savez koji promiče demokraciju – poručila je premijerka ponovivši da će Hrvatska podupirati ostale zemlje na putu u NATO. Posebno je u tom kontekstu istaknula hrvatsku potporu Bosni i Hercegovini.

– To je bio uistinu dobar dan za Hrvatsku. Mnogi predsjednici Vlada koji su sudjelovali na tom sastanku isticali su kako RH treba čim prije postati članica Europske unije – zadovoljna je premijerka.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar neidemdalje
neidemdalje
15:04 09.04.2010.

naravno da su čelnici stranih vlada isticali brži ulazak u eu jer nas gledaju kao bogomoljka svoj plijen., a što se tiče NATO-a i širenja demokracije hahahaha... je Karzai je baš demokrata hahaha. de ti nama jaco reci kakva je razlika kad siđeš sa pahora i zajašiš obamu hahaha..

GA
gala
15:10 09.04.2010.

Mi dobro napredujemo i naša vanjska politika radi odličan posao tako da je naš ulazak u EU vrlo izgledan i vrlo skor

UK
Ugo Kajvez
15:12 09.04.2010.

\"Kosor: Svi ( osim građana hrvatske ) priželjkuju brzi ulazak RH u Europsku unij\" (čitaj potkupljena i ucjenjena politička elita RH )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije