Nezgodno

Kosovski premijer Hashim Thaci umjesto Božića čestitao Uskrs

\'Kosovo\'s Prime Minister Hashim Thaci speaks during an interview with Reuters in Istanbul May 21, 2010. Thaci  welcomed NATO plans to reduce troop levels by two-thirds this year as a sign of confide
Reuters/Pixsell
25.12.2011.
u 15:47

U čestitci objavljenoj na internetskoj stranici kosovske vlade piše kako je „praznik Uskrsa među najznačajnijim praznicima kršćanskog svijeta“ te predsjednik vlade Kosova čestita katoličkim vjernicima praznik Uskrsa.

Kosovski premijer Hasim Thaci je, umjesto Božića, katolicima čestitao blagdan Uskrsa, javlja Sarajevo-x.

U čestitci objavljenoj na internetskoj stranici kosovske vlade piše kako je „praznik Uskrsa među najznačajnijim praznicima kršćanskog svijeta“ te predsjednik vlade Kosova čestita katoličkim vjernicima praznik Uskrsa. Thaci je poželio da praznik donese topline, sreće, nade i uspjeha, ali i mir i društveni napredak.

Ključne riječi

Komentara 90

OB
-obrisani-
17:20 25.12.2011.

Zašto je u Srbiji...najpopularnije drvo...Šipak ??? . ...jer na njemu vise ...šipci...

BA
bastaji
21:19 25.12.2011.

Glupa Šiptarčina.

DR
dreamteam
16:55 25.12.2011.

Zna li on kako se zove?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije