Krajnje je neprimjereno da Ukrajina dobije kandidatski status za EU, a BiH ne

Zelenski posjetio prvu crtu bojišnice u Harkivu
ABACA/ABACA
06.06.2022. u 13:33

Tadašnja Europska unija pasivno je promatrala krvavu agresiju na Hrvatsku i na BiH izigravajući neutralnost u najvećem krvoproliću na europskom tlu poslije Drugog svjetskog rata

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Le-Freak
Le-Freak
14:53 06.06.2022.

u BiH se samo Hrvati orijentiraju po zapadu. Ovi drugi samo hoce novac zapada a inace mu zele samo najgore.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
14:42 06.06.2022.

Što će BiH kandidatski status ?? Oni nikada neće izglasati ulazak u EU.

TO
tolitol
14:57 06.06.2022.

Početkom 1990tih tadašnja Europska zajednica nije imala nikakvu strategiju glede mogućeg članstva zemalja u srednjoj Europi, a kamoli prema BiH. Da ne spominjem da su tada najbliže države EZ bile Italija i Njemačka (čak Austrija nije bila članica). Ukrajina pak danas graniči s nekoliko članica, a i jasno želi biti dio Zapada. Što i kamo to BiH želi, nikome nije jasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije