Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARNA NESREĆA

Stado krava u Njemačkoj ubilo ženu i ozlijedilo njezine kćeri: Na kraju ih je otjerao helikopter

Krave na ispaši kod Ervenika
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
28.06.2024.
u 13:50

Gorska služba spašavanja objavila je kako je pilot spasilačkog helikoptera otjerao stado krava. Kćeri su helikopterom prebačene u kliniku Schwarzach, a tijelo nesretne žene donijelo je 13 gorskih spašavatelja.

Nesvakidašnji slučaj dogodio se ove srijede u Njemačkoj, kad je stado krava ubilo 40-godišnju ženu i ozlijedilo dvije njezine kćeri. Ozlijede su zadobila i njihova dva psa. Nesreća se dogodila u Bad Hofgasteinu u području Schloßalma.

Gorska služba spašavanja navela je u svojem priopćenju da je 40-godišnjakinja  planinarila područjem Schloßalma sa svoje dvije kćeri i dva psa na povodcu. Oni su dobili dojavu oko 13.40 sati da ih je napalo stado krava te da je 40-godišnjakinja teško ozlijeđena. Napadnute su i njezine dvije kćeri imaju 23 i 20 godina, te psi, piše Fenix-magazin.

Život su joj pokušali spasiti na licu mjesta, no nažalost nisu uspjeli. Gorska služba spašavanja objavila je kako je pilot spasilačkog helikoptera otjerao stado krava. Kćeri su helikopterom prebačene u kliniku Schwarzach, a tijelo nesretne žene donijelo je 13 gorskih spašavatelja.

Gorska služba spašavanja upozorilo je druge planinare oko toga što trebaju učiniti u slučaju napada. “Ako je ikako moguće, psa treba pustiti s povodca u slučaju iznenadnog napada krave”, kaže okružni upravitelj gorske službe spašavanja Pongau, Gerhard Kremser navodeći da su psi stoci neprijatelji. Zašto je stado krava napalo žene, u ovom trenutku se ne zna, no provest će se istraga koja bi trebala utvrditi sve okolnosti slučaja. Prema riječima glasnogovornice policije, ženine kćeri nisu mogle biti još ispitane.

VIDEO Golema rupa progutala nogometno igralište: 'Izgleda kao da je eksplodirala bomba'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije