Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u blizini KUćE

Tragičan kraj potrage u Njemačkoj: Farmer otkrio tijelo dječaka, potvrđeno da je riječ o šestogodišnjem Arianu

Foto: Reuters
1/3
28.06.2024.
u 10:26

U potrazi je sudjelovalo više od 1200 ljudi, policija na konjima, a korišteni su i dronovi.

U Estorfu u Donjoj Saskoj, 25. lipnja je njemački farmer pronašao tijelo djeteta dok je kosio livadu. Naime, DNA analizom je potvrđeno kako se radi o 6-godišnjaku koji je nestao prije dva mjeseca. Šestogodišnji Arian je nestao iz Bremervörde-Elma 22. travnja, a tražilo ga je stotine pripadnika hitnih službi. 

Dječak ima autizam, a aktivna potraga za njime prekinuta je nakon brojnih bezuspješnih akcija. Livada na kojoj je pronađeno tijelo se nalazi samo nekoliko kilometara od dječakove kuće, piše njemački Spiegel.

Glasnogovornica policije je izjavila kako su hitne službe nekoliko puta pretražile to područje tijekom potrage u travnju. U potrazi je sudjelovalo više od 1200 ljudi, policija na konjima, a korišteni su i dronovi. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Golema rupa progutala nogometno igralište: 'Izgleda kao da je eksplodirala bomba'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije