PROMO

Krešimir Kovač iz Zagreba sretni dobitnik automobil Tesla S u nagradnoj igri Konzuma

Ispuni snove i odvezi Teslu
Foto: PR FOTO
1/5
PR
Autor
PR članak
15.02.2016.
u 11:56

Tesla je nevjerojatan automobil, još uvijek mislim da sanjam!

Samo gledati ovakav automobil je super osjećaj, a sjesti u njega nešto posebno“, rekao je oduševljeni dobitnik

Krešimir Kovač iz Zagreba, prošlog je utorka preuzeo prekrasni automobil Tesla S, koji je osvojio u Konzumovoj nagradnoj igri „Ispuni snove i odvezi Teslu“. Ključeve vrijednog i zaista posebnog električnog automobila, sretnom je dobitniku uručio Danijel Dugić, direktor marketinga Konzuma.

Kakav je osjećaj primiti vijest da ste dobitnik ovako vrijedne nagrade?
Isprva sam pomislio da se netko od prijatelja koji su znali da sam igrao nagradnu igru šali sa mnom i nisam povjerovao. Kada sam konačno postao svjestan da to ipak nije šala, bio sam uistinu presretan. Iako je od izvlačenja nagrada prošlo sedam dana, uzbuđenje je još uvijek veliko. Ovako nešto događa se rijetkima i to jednom u životu. Samo gledati ovakav automobil je super osjećaj, a sjesti u njega nešto posebno.

Kakve su reakcije obitelji, prijatelja?
Uzbuđeni su i sretni kao i ja. Naravno, kada sam se uvjerio da sve ovo nije san ili šala, počastio sam društvo, jer ovako vrijednu nagradu morate proslaviti.

Po čemu je poseban automobil Tesla?
Radi se o najmodernijoj električnoj limuzini na svijetu. Ovo je automobil s nevjerojatnim odlikama. Voziti električni automobil znači veliku uštedu na gorivu, a punjenje danas nije problem s obzirom da postoje punionice. Jedna od njih je baš ispred Super Konzuma Radnička. Tesla je definitivno automobil budućnosti.

Igrate li često nagradne igre?
Igrao sam neke nagradne igre, više iz zabave i naravno bez velikih očekivanja. Kada sam vidio da je glavna nagrada Super Konzuma Radnička automobil Tesla S, nisam ni trenutka oklijevao hoću li sudjelovati, opet naravno bez velike nade da će baš mene zadesiti takva sreća.

Jeste li dobar vozač?
Rekao bih da jesam s obzirom na dugi vozački staž. Čak sam se okušao i u automobilskim utrkama. Vozio sam razne automobile, ali Tesla je nešto što se s ničime ne može usporediti.

U nagradnoj igri „Ispuni snove i odvezi Teslu“ mogli su sudjelovati kupci novog Super Konzuma Radnička, za svakih potrošenih 100 kuna u razdoblju od 18. prosinca 2015. do 31. siječnja 2016. godine. Ime Krešimira Kovača izvučeno je u javnom izvlačenju 2. veljače u Super Konzumu Radnička, iz kutije u kojoj je bilo više od 250 tisuća kupona. 

Želite prijaviti greške?