22.08.2024. u 11:23

I zvijezda zvana Domovinski pokret kratko je trajala te im nakon svega prijeti polako ali sigurno urušavanje i gubitak utjecaja

Komentara 3

DA
darwil
12:43 22.08.2024.

Penava je ionako produkt Karamarka, pa zovite ga u pomoč uz Peternela, Novaka Prosperova,Glasnovića, Hasanbegovića,Bujanca,Skeje,Tomaševića i njegovih nasljeđenih Bandičevaca Hrvatska će postati Obečana zemlja.

PA
pavlov
15:22 22.08.2024.

Kako bi rekli Pave CroRom Vujnovac i Milka Mondelez Radić su otpad Zoke Muljanovića i Vlaja Von Ravni Kotari - Dragančeta Lozančića Loze, a Benava je prof Snape HDZ-a, iako teža sirovina.... Kockar Ćipe nezna kome bi se uguzio, pa se uvlači malo Lepom Mariju, pa malo Benavi!!! Valjda ko mu da taj dan za kladaru (preko Domija, naravno)...

RE
realisticki
13:40 23.08.2024.

Pernava je samo talentitani politički prevrtljivko. Da su Milanović i konpanija uspjeli na izborima on bi i tada igrao istu ljigavu igru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije