NESREĆA KOD CETINGRADA

Krijumčario 5 migranata pa u bijegu od policije sletio s ceste. Ozlijeđeno troje, među njima i djeca

Split: Zbog potrage za Ivanom Božićem policija je blokirala izlaze iz Splita
Milan Sabic/PIXSELL
11.08.2023.
u 16:16

Policija je izvijestila kako su službenici u noći 10. kolovoza uočili i krenuli za sumnjivim osobnim automobilom bosansko-hercegovačkih nacionalnih oznaka u namjeri da ga zaustave s ciljem kontrole vozača i putnika

Policija je izvijestila o prometnoj nesreći koja se u noći s četvrtka na petak dogodila kod Cetingrada u Karlovačkoj županiji. Naime, do nesreće je došlo kada su policajci htjeli obaviti kontrolu nad sumnjivim automobilom bosansko-hercegovačke registracije, no ono je sletjelo s ceste i udarilo u betonski zid, dok se u vozilu osim 28-godišnjeg muškarca bosansko-hercegovačkog državljanstva nalazilo još pet migranata.

Naime, policija je izvijestila kako su službenici u noći 10. kolovoza uočili i krenuli za sumnjivim osobnim automobilom bosansko-hercegovačkih nacionalnih oznaka u namjeri da ga zaustave s ciljem kontrole vozača i putnika.

- Ubrzo su naišli na navedeno vozilo koje je sletjelo van kolnika. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je vozilom upravljao 28-godišnji bosansko-hercegovački državljanin koji je u vozilu prevozio pet stranih državljana. Dolaskom do zavoja, zbog neprilagođene brzine, izgubio je nadzor nad vozilom te udario u betonski zid s lijeve strane kolnika, od kojeg se vozilo odbilo i sletjelo van kolnika s desne strane. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđeno troje stranih državljana, muškarac i dvoje djece - izvijestila je policija. 

POVEZANI ČLANCI:



Za sve strane državljane utvrđeno je da su nezakonito ušli u RH te je četvero stranih državljana izrazilo namjeru za podnošenjem zahtjeva za međunarodnu pravnu pomoć dok će se prema ozlijeđenom muškarcu, stranom državljaninu, postupanje nastaviti po izlasku iz zdravstvene ustanove, dodaje se, dok je 28-godišnjak predan pritvorskom nadzorniku.

>> VIDEO Grčka policija pronašla oružje kojim su se mlatili hrvatski i grčki huligani u Ateni


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije