Stop, policija!

"Kriminalistički obrađen" zbog krivih registarskih pločica

policija
Sanjin Strukić/Pixsell
07.07.2010.
u 11:43

67-godišnjak iz Šibenika na više desetljeća star renault 4 stavio je registarske pločice drugog automobila. Osumnjičen je za kazneno djelo krivotvorenja isprave.

ŠIBENIK - Prometni su policajci u Šibeniku zaustavili renault 4 star više desetljeća i u njemu vozača, 67-godišnjaka, pa su utvrdili kako on vozi automobil na koji je pričvrstio registarske pločice koje s tim vozilom nemaju veze. Kako ističu iz PU šibensko-kninske, "dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjakom iz Šibenika osumnjičenim za kazneno djelo krivotvorenja isprave".

Osumnjičeni je jučer devet ujutro u Šibeniku na Putu Bioca zatečen da upravlja renaultom 4 na koji je stavio nepripadajuće registarske pločice. Osumnjičenome slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu.

Za spomenute nezakonite postupke, na žalost, predviđene su novčane kazne koje višestruko premašuju tržišnu vrijednost njegove "četvorke".

Komentara 1

Avatar stravaxx
stravaxx
21:10 07.07.2010.

eto. takvi će uništit hrvatsku. odma u remetinec s njim i nakon toga do smrti u lepoglavu. ljudi takve ne treba naše anđeosko društvo. drugovi, narodna vlasti (milicija,policija) svim silama odstraniti takve i praveno ih kazniti jer će razoriti sistem.. ne možemo to tolerirati. predlažem stoga da se za takva kaznena djela uvede i prisilni rad u poduzećima hrvatskih velikaš i tajkuna koji su na pošten način došli u roku od par godina do svog multimilijunskog imetka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije