PRVAKINJA SVIJETA

Ova mama je najspremnija: Već je obavila svu kupnju za Božić!

Aoife Morrison
Foto: Facebook
30.07.2017.
u 13:48

Aoife Morrison imat će potpuno bezbrižan prosinac jer neće morati trčati po trgovinama

Aoife Morrison iz Australije imat će bezbrižan Božić. Barem što se tiče poklona jer o njima u prosincu neće uopće razmišljati.

Svoje je poklone već kupila i spakirala i tako vjerojatno postala prvakinja u kupovanju božićnih poklona.

Popis je napravila još u travnju te odredila kako za božićne poklone ima 700 dolara, ali još odvaja 25 dolara na stranu za ostale potrepštine, piše Metro.

– Odredila sam da na darove možemo potrošiti 700 dolara jer s jednom plaćom moramo točno isplanirati kako i gdje trošimo novac – kaže ova 33-godišnja majka.

Najveći poklon, bicikl za svoju dvogodišnju kćer, također je naručila i on će stići u prosincu kako ga sve ovo vrijeme ne bi morali skrivati negdje.

– Otkad sam počela božićne poklone kupovati ranije nikad se ne bi vratila u vrijeme kada sam u zadnji tren trčala po trgovinama. Ako ljudi unaprijed planiraju mogu uštedjeti novac i kupiti svojim voljenima ono što uistinu i žele – kaže ova majka.

Komentara 8

SA
savjest1234
19:25 30.07.2017.

Potpuno poremećena kao i onaj tko ju reklamira !

Avatar Dr Evil
Dr Evil
15:54 30.07.2017.

Jel kupila i božićno drvce - da ima gdje sraviti poklone? Čujem da su dosta povoljna u srpnju...

HR
hromcan
05:13 31.07.2017.

luđakinja .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije