10 LAKIH PITANJA

KVIZ Znate li koji je hrvatski nacionalni cvijet, a koja je najveća županija? Ove stvari o Hrvatskoj morate znati

Foto: PIXSELL
1/6
10.08.2024.
u 08:00

Znate li koji je najistočniji hrvatski grad? Dobro razmislite koja je najveća županija u Hrvatskoj. Ubacili smo i pokoje povijesno pitanje pa ćete morati znati prepoznati povijesnu ličnost na temelju fotografije

Znamo da imamo najljepše more na svijetu, 1000 otoka, divimo se slavonskim ravnicama, hvalimo se da imamo goleme zalihe čiste pitke vode. To nas sve čini ponosnima na prekrasnu i raznoliku Hrvatsku. Koliko god učili o njoj, teško je znati baš sve. No neke stvari su obavezne. Znate li koji je najistočniji hrvatski grad? Dobro razmislite koja je najveća županija u Hrvatskoj. Ubacili smo i pokoje povijesno pitanje pa ćete morati znati prepoznati povijesnu ličnost na temelju fotografije.

Koliko znate? Provjerite u kvizu. Pripremili smo vam deset pitanja. Sretno!

Nije vam dosta pokazivanja znanja? Provjerite ga u našim ostalim KVIZOVIMA.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije