Žao mu je

Laburist Ivica Mraz ispričao se zbog homofobnih ispada

ivica mraz (1)
Facebook
25.05.2012.
u 13:45

Sud časti Hrvatskih laburista dalje će odlučiti o stegovnim mjerama prema Mrazu

Ivica Mraz, član Hrvatskih laburista iz Bjelovara, uputio je danas ispriku zbog svog neprimjerenog homofobnog istupa na internetu prema udrugama Kontra i Iskorak te svim njihovim članovima i članicama te u isprici navodi kako se spreman i osobno ispričati. Također, prihvaćajući političku odgovornost, podnio je ostavku na mjesto člana u Sudu časti Hrvatskih laburista.

Izvršni odbor ogranka Hrvatskih laburista iz Bjelovara, čiji je Ivica Mraz član, odlučio je na izvršnom odboru stranke u četvrtak prijaviti ga Sudu časti koji će dalje odlučiti o stegovnim mjerama.

Ispriku Ivice Mraza prenosimo u cijelosti:

Izražavam žaljenje za "homofobni ispad" koji se dogodio u neprimjerenoj i nepromišljenoj komunikaciji na portalu branitelja. Ovom prilikom se želim javno ispričati svima koje sam svojom izjavom povrijedio.

Prihvaćam odgovornost kao građanin i kao član Hrvatskih laburista. Svjestan sam opravdane reakcije svih koji su osudili moju izjavu.

Ispričavam se udrugama Kontra i Iskorak i svim njihovim članovima. Spreman sam i osobno to učiniti predstavnicima navedenih udruga.

Žao mi je što sam nanio i štetu ugledu vlastite stranke. U skladu s tim podnio sam ostavku na mjesto člana Suda časti stranke koji će odlučivati o mom nepromišljenom postupku.

Želim da se moja isprika shvati i kao respekt prema javnosti i civilizacijskim stečevinama. Doista mi je mržnja prema drugome neprihvatljiva , pa tako i prema osobama koje svoju seksualnu različitost izražavaju kroz Povorku ponosa.

Komentara 7

LU
luksa
14:39 25.05.2012.

Što je seks između jedinki istog spola? Nešto najnormalnije? Zastranjenje? Poremećaj? Bolest? Zašto je uredu da nekom kažete da je bolesnik (duševni) ali nije uredu kada to kažete pederu? Zašto se homoseksualci ponose što su homoseksualci i to javno svi moraju znati? Zašto to nebi trebala biti njihova privatna stvar?

Avatar Khuen-Héderváry
Khuen-Héderváry
16:16 25.05.2012.

Kakav gazda - takav sluga. Prije otprilike pola godine podpredsjednik Hrvatskih Lesarista, Zvonimir Međeral, je na 6 mjeseci suspendiran (sjedio an sjednicama neslužbeno) za izjave tipa \"lažeš kao Srbin\". Pa onda tu je Igor Lesar, sinčić tatice Lesara koji \"volontira\"\" kao \"IT stručni suradnik\" i živi od zraka u Zagrebu. Zatim 100 000 kuna donacija za radnice Kamenskog pokupio tata Lesar a ove novca nikada vidjele. Da ne govorimo da je strančica puna bivših HNS-ovaca i sindikalaca, pa i sumnjivih tipova vezanih za kirminalni milje (Radio 101) itd.

OB
-obrisani-
14:15 25.05.2012.

ovaj baš nije čist.....eee moj Lesar,...nekad sam vjerovao u tebe... . što ti se desilo ?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije