13-GODIŠNJAK IZGUBIO ŽVOT

Lampioni i tuga u Cagama, mještani potreseni velikom tragedijom: 'Sve se dogodilo pred našim očima'

Foto: pixsell
1/21
24.08.2024.
u 19:08

Potreseni građani odali su počast tragično stradalom dječaku ostavljajući lampione i plišane medvjediće na mjestu nesreće. U lokalnom nogometnom klubu, čiji je dječak bio član, odlučeno je da se otkažu sve utakmice mlađih uzrasta, dok će seniori u znak žalosti igrati s crnim florom.

Velika tragedija zadesila je malo mjesto Cage, blizu Okučana. U petak navečer, na državnoj cesti D5, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je 13-godišnji dječak izgubio život nakon što je na njega naletio automobil. Vozač, 50-godišnjak pod utjecajem alkohola, udario je dječaka dok se on s prijateljima vraćao kući s treninga na biciklu. Nakon nesreće, vozač se udaljio s mjesta događaja, no ubrzo je uhvaćen u svojoj kući u Trnakovcu, gdje je pružao otpor policiji.

Ova tragedija duboko je pogodila mještane Cage. "Išao je s mojom kćerkom u razred, a kako ne znam što bih rekao, brzo se vozio ako je čovjek bio pijan, ne znam", rekao je potreseni mještanin Radislav Vukasović za Dnevnik.hr. Mještanin Josip Jelačić komentirao je kritično stanje na cesti: "Cesta je divlja, đaba kamere, đaba sve."

Bojan Ćosić, koji je bio svjedok nesreće, izjavio je: "Slabo, loše, čitavu noć nisam spavao, ni ja također, sve se dogodilo pred našim očima. Ne znam." Potreseni građani odali su počast tragično stradalom dječaku ostavljajući lampione i plišane medvjediće na mjestu nesreće. U lokalnom nogometnom klubu, čiji je dječak bio član, odlučeno je da se otkažu sve utakmice mlađih uzrasta, dok će seniori u znak žalosti igrati s crnim florom.

1/21

Predsjednik NK Psunj - Sokol, Ivan Golub, izrazio je sućut u ime kluba: "Evo još jednom izražavam u ime kluba iskrenu sućut obitelji našeg dragog igrača. Zbog tragedije, pionirske utakmice su otkazane do daljnjeg, a seniore ćemo ispratiti s crnim vrpcama i minutom šutnje. Cijela liga će se oprostiti s posebnim pijetetom i nikada ga nećemo zaboraviti", dodao je Golub.

VEZANI ČLANCI: 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije