TEŠKA PROMETNA NESREĆA

Pijani vozač prije nego je usmrtio dječaka stvarao probleme u kafiću? U krvi mu izmjereno 2,45 promila

Cage: Automobilom usmrtio dječaka na biciklu te se udaljio s mjesta nesreće
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/2
24.08.2024.
u 15:48

Policijska uprava brodsko-posavska objavila je detalje teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao 13-godišnji dječak. Tragedija se dogodila sinoć oko 20:30 sati na Državnoj cesti D5, u mjestu Cagama.

Jučer se na državnoj cesti D5 u Cagama dogodila teška prometna nesreća u kojoj je poginuo 13-godišnji dječak. Nesreću je izazvao 50-godišnji vozač koji je, pod utjecajem alkohola s 2,45 promila, automobilom udario dječaka na biciklu i potom pobjegao s mjesta događaja. Kako doznaje 24sata, vozač je neposredno prije nesreće stvarao probleme u jednom lokalnom kafiću.

Prema policijskom izvješću, dječak se vozio biciklom uz rub ceste zajedno s još dvojicom prijatelja nakon treninga, kad ga je vozač udario prednjim dijelom automobila, što je uzrokovalo njegov pad na kolnik. Nažalost, dječak je preminuo na mjestu od zadobivenih ozljeda, dok se vozač odmah udaljio s mjesta nesreće, ne pruživši pomoć.

Potreseni građani odali su počast tragično stradalom dječaku ostavljajući lampione i plišane medvjediće na mjestu nesreće. U lokalnom nogometnom klubu, čiji je dječak bio član, odlučeno je da se otkažu sve utakmice mlađih uzrasta, dok će seniori u znak žalosti igrati s crnim florom.

Policija je operativnim radom brzo utvrdila identitet vozača te ga uhitila na njegovoj kućnoj adresi. Istraga se nastavlja zbog sumnje na kazneno djelo izazivanja prometne nesreće s tragičnim ishodom.

>>> FOTO Automobilom usmrtio dječaka na biciklu te se udaljio s mjesta nesreće

Cage: Automobilom usmrtio dječaka na biciklu te se udaljio s mjesta nesreće
1/21

VEZANI ČLANCI: 

Komentara 2

LU
Ludileptir
16:41 24.08.2024.

Još jedno ubojstvo koje ide na dušu hr policije i pravosuđa.. ali nema veze, bitno da čuvaju svoje uhljebničke pozicije...

LI
Lipa008
16:17 24.08.2024.

Je li dječak na glavi nosio zaštitnu kacigu je li na biciklu imao upaljeno zadnje crveno svjetlo,a naprijed prednje bijelo svijetlo? Bez sumnje vozač automobila je skrivio nesreću ali više edukacije treba posvetiti djeci u školi, pogotovo na sigurno sudjelovanje u prometu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije