POGINUO 13-GODIŠNJAK

Dijete kod Okučana usmrtio vozač s čak 2,45 promila, policija otkrila gdje ga je pronašla

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
24.08.2024.
u 09:47

"Do prometne nesreće je došlo tako što je 50-godišnjak prednjim dijelom automobila udario u stražnji dio bicikla kojim je upravljao 13-godišnjak", opisala je policija

Policijska uprava brodsko-posavska objavila je detalje prometne nesreće u kojoj je sinoć poginuo 13-godišnji dječak. Naime, nesreća se dogodila oko 20:30 sati na Državnoj cesti D5 u Cagama. Policijski službenici Postaje prometne policije u suradnji sa zamjenikom Općinskog državnog odvjetnika u Slavonskom Brodu obavili su očevid na mjestu događaja, a utvrđeno je kako je 50-godišnjak upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,45 promila. Vozač se, kako pojašnjavaju iz policije, kretao cestom u smjeru sjevera, a ispred njega su se, uz desni rub kolnika, na biciklima vozili 13-godišnjak, 15-godišnjak i 14-godišnjak.

"Do prometne nesreće je došlo tako što je 50-godišnjak prednjim dijelom automobila udario u stražnji dio bicikla kojim je upravljao 13-godišnjak nakon čega je pao na kolnik, da bi se nakon navedenog 50-godišnjak udaljio tada u nepoznatom smjeru. U prometnoj nesreći smrtno je stradao 13-godišnjak. Policijski službenici su operativnim radom došli do saznanja o počinitelju te su ga nakon određenog vremena zatekli i uhitili na mjestu prebivališta", navodi policija te dodaje: "Zbog sumnje da je 50-godišnjak počinio kazneno djelo Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu slijedi daljnje kriminalističko istraživanje".  

 

GALERIJA Ovo su najveće trajektne nesreće u Hrvatskoj
Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
1/23

Komentara 26

NO
Nordik
10:39 24.08.2024.

Nekad saznamo broj promila odmah a nekad nam treba 2 tjedna.

Avatar Oriental
Oriental
11:43 24.08.2024.

Hrvatska ima veliki problem s alkoholom

GN
gnoj
09:59 24.08.2024.

Sve je kriva država, pod hitno treba u zakon staviti da je vožnja u pijanom stanju pokušaj ubojstva ! Ali ne žele je oni i njihova rodbina stalno voze pijani !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije