Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrebak:

'Lani za izbore stiskali smo se sa suparnicima, danas smo usamljeni'

Bjelovar, HSLS (1)
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/6
10.11.2012.
u 17:13

Članovi gradskog HSLS-a sugrađanima povodom Martinja dijelili vino, kobasice i kiflice, a tamburaši su brinuli za “štimung”

BJELOVAR – Na bjelovarskoj tržnici predstavnici Gradske organizacije HSLS-a povodom blagdana vinoljubaca, Martinja, družili su se sa sugrađanima, te su ih tom prigodom častili vinom, kobasicama i kiflicama, a za dodatan “štimung” pobrinuli su se tamburaši. Oko “žutog” štanda odmah se stvorila velika gužva, međutim spretne liberalke sa smješkom su Bjelovarčane hitro usliživale vinom i slasnim zalogajem. No, slika je na tržnici u odnosu na lani bila bitno drugačija, a što je komentirao i Dario Hrebak, predsjednik bjelovarskog HSLS-a.

- Lani kada je predizborna kampanja bila u punom jeku gotovo nismo mogli stajati, stiskajući se sa kandidatima ostali stranaka. Tada je bilo čak pet “političkih” štandova, a danas smo evo usamljeni. Hoću reći mi ćemo se sa sugrađanima družiti i kada nema izbora, dakle sa njima želimo razgovarati i slušati što ih tišti svih 365 dana u godini, a ne samo onda kada trebamo njihov glas – poručuje Hrebak.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
09:25 11.11.2012.

Zanimljivo, malo malo pa na ovim stranicama osvane neki pozitivan članak o bjelovarskom HSLS-u... Oprostite što mislim da ovo nije slučajno i nepristrano.... a sad mi i nije čudno što sam jednom dobio hrpu minusa na jednu ironičnu i kirtičnu izjavu o istima...

MH
MHL
08:41 12.11.2012.

Za proslavu Martinja prošle godine sve su stranke dijelile nešto na tržnici. Ove godine kada nema izbora na tržnici su bili samo HSS i HSLS. Što ima pristrano u tome što je netko tu činjenicu uočio. Ne može se zbog nerada drugih prozivati stranke koje su aktivne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije