Krađe

Lažne medicinske sestre starici skinule i ukrale lančić od 2500 kn

'VARAZDIN/MEDJIMURJE- 15.10.09., Cakovec, Hrvatska- Prijevare i kradje s lancicima. ILUSTRACIJA. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/VLM'
Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
03.09.2012.
u 12:40

Iz kuća u Crikvenici, Opatiji i Malinskoj ukradena zlatnina vrijedna više desetaka tisuća kuna

Dvije drske kradljivice, zasad nepoznate, u nedjelju su 95-godišnoj Riječanki ukrale zlatni lančić s privjeskom vrijedan 2500 kuna, i to u njenom stanu u koji ih je pustila jer su se predstavile kao medicinske sestre.

Prema do sada otkrivenom, kradljivice su po ulasku u stan starici ponudile pregled i masažu i tom prilikom su joj s vrata skinule lančić. Policija za njima traga i upozorava građane da ne puštaju nepoznate osobe u svoje stanove i kuće.

Dodajmo da je protekloga vikenda policija zabilježila i više dojava građana o provalama u kuće na području Crikvenice, Opatije i Malinske na otoku Krku.

Prema dosadašnjim saznanjima, nepoznati su lopovi iz kuća ukrali više komada različitog zlatnog nakita: ogrlice, narukvice, naušnice, privjeske, satove. Ovim krađama troje je građana, starih od 61 do 72 godine, oštećeno za više desetaka tisuća kuna, na koliko se procjenjenuje ukradena zlatnina.

Policija intenzivno traga za kradljivcima i ukradenim predmetima.

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
12:44 04.09.2012.

2500 kn vrijedan lancic??? uf to nije lancic vec lanac....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije