ČETVERO OZLIJEĐENIH U DVIJE NESREĆE

Lexusom naletio na dvoje pješaka pa se zabio u zaštitni zid trgovačkog centra

Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija/Facebook
15.09.2024.
u 13:50

U bolnicu je prevezen i 48-godišnjak koji je 14. rujna u 21.40  također zbog brzine izgubio kontrolu nad vozilom dok se kretao Alejom grada Bologne

Dvije osobe, 60-godišnjakinja i 43-godišnjak teže su ozlijeđeni 14. rujna oko 9 sati u Ulici prilaz baruna Filipovića, kada je na njih Lexusom zagrebačkih oznaka naletio 44-godišnjak. Kako je priopćila zagrebačka policija, upravljao je Lexusom u smjeru istoka i zbog neprilagođene brzine  mokrom kolniku, kod kućnog broja 42 je izgubio nadzor nad vozilom.

Zanio se i zarotirao se te je automobilom  prešao preko lijeve prometne trake gdje je kotačima naletio na rubni kamen, sletio na nogostup i naletio na 60-godišnju pješakinju i 43-godišnjeg muškarca, koji su se u tom trenutku nalazili i kretali nogostupom u smjeru istoka.

Nakon što je naletio na pješake, Lexus se nastavio nekontrolirano kretati po mekom terenu te se zaustavio u trenutku kada je naletio na metalnu ogradu i zaštitni zid trgovačkog centra. Dvoje pješaka je teže ozlijeđeno te su prevezeni u zagrebačke bolnice, 60-godišnjakinja u KB Sestre milosrdnice, a 43- godišnjak u kliniku za traumatologiju. 

U bolnicu je prevezen i 48-godišnjak koji je 14. rujna u 21.40  također zbog brzine izgubio kontrolu nad vozilom dok se kretao Alejom grada Bologne. Kretao se u smjeru sjeveroistoka, a u zavoju je izgubio nadzor nad automobilom. U nekontroliranom kretanju automobil je naletio na rubni kamen preko kojeg je sletio na meki teren te udario u stup javne rasvjete i nakon čega je odbačen na zid. Vozač je teže ozlijeđen, a njegova 46-godišnja suvozačica lakše.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije