U ZAPREŠIĆU

FOTO Krš i lom na Aleji Bologne: BMW-om sletio s ceste i udario u zid, vozač (69) teško ozlijeđen

Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija/Facebook
14.09.2024.
u 20:04

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen vozač i liječnička mu je pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice

Vozač BMW-a teško je ozlijeđen u nesreći koja se danas oko podneva dogodila na Aleji grada Bologne, prema Zaprešiću. Fotografije koje je objavila Facebook stranica Policija zaustavlja - Krapinsko-zagorska županija pokazuju krš i lom koji se dogodio kod tunela, a 69-godišnjak koji je upravljao automobilom prebačen je u KBC-u Sestara Milosrdnica.

Zagrebačka policija objasnila je što se dogodilo. Naime, dolaskom nasuprot Ulice Davora Bašića vozač nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste (zavoj i mokar kolnik), karakteristikama automobila kojim upravlja (stražnji pogon) i atmosferskim prilikama (kiša) te je tom prilikom došlo do zanošenja i rotacije automobila nakon čega je prednjim dijelom automobila naletio na rubni kamen.

Potom je automobilom sletio s kolnika i udario u betonski zid, a zatim i u stup javne rasvjete gdje se i zaustavio, objasnili su iz policije. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen vozač i liječnička mu je pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 6

TM
trade_mark
20:20 14.09.2024.

taj nikad u životu nije uključio žmigavac

SK
SkvikiZg
09:57 15.09.2024.

Niš čudno, lijeva traka ide prema Zagorju a desna skreće prema Zaprešiću. Pametnjakovići koji idu u Zaprešić se voze lijevo i u zadnji čas se prebacuju na desnu traku a oštar zavoj je onda koban.

KR
kremenko
07:33 15.09.2024.

BMW vozač tako da ništa ne čudi .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije