Mirela Ahmetović

'Licemjerje je drugo ime za desnicu u Hrvatskoj. Oni bi zabranjivali sve ono što ne razumiju'

13.07.2024.
u 16:34

Aktualna politička tajnica SDP-a na unutarstranačkim izborima koji će se održati u rujnu kandidira se za članicu Predsjedništva. - SDP ne treba skrenuti više ulijevo, već biti dio lijevog centra do progresivne, ne radikalne ljevice, kaže Ahmetović

Komentara 21

Avatar nisam..robot
nisam..robot
16:57 13.07.2024.

Pila naopako. Uz to da smo svi koji nismo leftardi automatski desničari koji ništa ne razumiju.

Avatar Nikola Šubić Zrinski
Nikola Šubić Zrinski
18:11 13.07.2024.

Ako netko ima 50 godina (1945.-.1991.) dugu povijest totalitarnog zabranjivanja svega što se nije uklapao u lijevi mentalni sklop, a od 2000. g. suptolno-političko-medijsko-kulturnog zabranjivanja i kontroliranja svega što im je nepoćudno, onda je to ljevica u Hrvata. A ovoj Ahmetovićki, Grbinu, Bauku i ostalog ekipi je Bernardućeva ljevica bila premalo jugonostalgičarska i premalo lijeva pa su ih i izbacili jer nisu bili na liniji.i sada takva jedna Ahmetovička filozofira o licemjerju desnice. Takva neprincipjelnost i nedostatak smisla za načela je moguć samo kod takve (jugonostalgičarske) ljevice u Hrvata.

DI
dinamo
17:51 13.07.2024.

nadam se da će dorh navratiti u omišalj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije