kobno pretjecanje

Lički policajac skrivio frontalni sudar u kojem je teško ozlijeđen

\'18.4.2009., Zagreb - Tradicionalno davanje krvi motorista povodom otvorenja moto-sezone u organizaciji portala motori.hr   Photo: Igor Kralj/24sata\'
Igor Kralj/PIXSELL
06.05.2012.
u 10:03

Frontalno se sudario sa vozilom \"Renault Clio\" kojim je iz suprotnoga smjera upravljao 46-godišnjak iz Karlobaga.

Tešku prometnu nesreću skrivio je u subotu oko 15.35 sati 29-godišnji policijski službenik PU Ličko-senjske. Nesreća, u kojoj je policajac zadobio teške tjelesne ozljede dogodila se u mjestu Trnovačko Novoselo nedaleko Gospića.

Policajac je vozeći se na službenom motociklu marke "BMW" nepropisno pretjecao teretno motorno vozilo gospićkih registracija. Frontalno se sudario sa vozilom "Renault Clio" kojim je iz suprotnoga smjera upravljao 46-godišnjak iz Karlobaga.

Policajac je nakon ukazane liječničke pomoći prevezen u Kliniku za traumatologiju u Zagrebu. Očevid su obavili njegovi kolege, a slijedi mu optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Gospiću.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar boros
boros
10:51 06.05.2012.

...dok je nepravilno preticao,mora da je zurio na obezbjedjenje skupa za \"donatora crkve\",druga milinovica...

VE
velikazmija
11:26 06.05.2012.

boros ovo katolička hrvatska a katolici se ne crvene imajte to na umu -- mi se crvenimo od stida koji idioti ovo izabraše --mislim na vladajuće --

KK
KINGS KlNG®
10:29 06.05.2012.

u zadnje vrijeme sve više teških nesreća izazivaju baš oni koji bi \"red\" na cestama trebali osiguravati policajci su van svake kontrole i potreban je poseban sistem kontrole policije a to ne može biti iz policije sama.....ostojić koji je cijelii život u policiji, uopće ne zna što bi policija trebala raditi političari su druga kasta, a zapravo i isključivo paraziti i jedni i drugi su polupali jako puno auta i učinili trajnu štetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije