Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tri nesreće u bjelovaru

Liječnici se bore za život djevojčice koja je pala s quada, ona na koju je naletio auto puštena iz bolnice

Sveti Ivan Zelina: Protestna vožnja vozača quadova i motocikla
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/2
24.06.2024.
u 16:21

Djevojčica (2011.) koja je stradala u padu s romobila hitno je prebačena u KBC Zagreb gdje je stavljena na respirator, a stanje joj je sada stabilno

Petak je bio crni dan za Bjelovar. U tom gradu u tri prometne nesreće stradalo je petero djece kojima je bila potrebna bolnička skrb. Troje djece ozljeđeno je u padu s quada, jedna djevojčica pri padu s romobila, a jedna u naletu automobila.

U nesreći s quadom ozlijeđene su dvije djevojčice 2011. godište i godinu stariji dječak, a jedna od djevojčica zadobila je teške ozljede i liječnici se još bore za njen život, doznaje 24sata. "Kod njenog zdravstvenog stanja na žalost nema pomaka, još uvijek je kritično" otkrio je dežurni kirurg dr. Branko Fila, dodajući da su dječak i druga djevojčica stabilno.

Iz bjelovarske bolnice ipak stižu i dobre vijesti - djevojčica (2011.) na koju je u petak naletio automobil kojim je upravljao 21-godišnjak dok je prelazila cestu danas je puštena na kućnu njegu. Ona je u nesreći zadobila prijelom ključne kosti i potres mozga.

Djevojčica (2011.) koja je stradala u padu s romobila hitno je prebačena u KBC Zagreb gdje je stavljena na respirator, a stanje joj je sada stabilno, kazao je dr. Milivoj Novak s Rebra.

VIDEO Krenule gužve na cestama: Kolona na Krku dugačka nekoliko kilometara

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
17:58 24.06.2024.

ajde malena izbori se i ti za svoj život Bože pomozi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije