Sulude optužbe

Lionel Messi igrom u utakmici slao tajne signale sirijskoj oporbi?

Alize Cornet
Foto: Reuters | AFP
1/2
21.03.2012.
u 19:15

Argentinac je optužen da je zajedno sa suigračima Andresom Iniestom i Pedrom pokretima i udaranjem lopte potajno slao poruke sirijskoj oporbi kojim putem uvesti oružje u zemlju.

Igrač Barcelone Lionel Messi svojom igrom u utakmici protiv Real Madrida slao je tajne signale sirijskoj oporbi, tako bar tvrdi sirijska državna televizija Al Dunya, piše Independent. Tako je Argentinac optužen da je zajedno sa suigračima Andresom Iniestom i Pedrom pokretima i udaranjem lopte potajno slao poruke sirijskoj oporbi kojim putem uvesti oružje u zemlju.

– Položaj ruku pokazuje da će krenuti od Libanona, zatim će proći kroz Homs i predati oružje drugom teroristu. Vidi se i kako upozoravaju na neke prepreke na putu u Dayr al-Zawr – tvrdi komentator.

Kad Pedro završio s napadom, komentator je zaključio da je konačna destinacija terorista  Al-Magadin.

Nagađa se da bi snimka, koju je u nekoliko dana na Youtubeu pogledalo više od 500 tisuća posjetitelja, mogla biti namještena kako bi se narugalo sirijskom predsjedniku Basharu al-Assadu.

Komentara 1

BO
Booyaka620
10:22 22.03.2012.

Ovaj komentator veći je paranoik i od Balkanskog špijuna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije