Novi paket pretplate

Čitajte s užitkom uz zdraviju budućnost: Pretplata na Večernji donosi godinu dana Croatia osiguranja

VL
07.02.2023.
u 16:44

Šezdeset i četiri godine duga povijest Večernjeg lista potvrđuje da je uvijek bio i ostao kreator revolucionarnih trendova u hrvatskom novinskom prostoru. Od prvog dana naša misija nastavlja biti proizvodnja najkvalitetnijeg sadržaja i konstantan rad na unapređenju njegove kvalitete.

Granice nastavljamo pomicati i kroz nove pretplatničke modele kako bi našim vjernim čitateljima osigurali još veći užitak čitanja. Ovaj mjesec potičemo na dodatnu brigu za zdravlje te novim pretplatnicima na tiskano izdanje Večernjeg lista i Premium sadržaj na Vecernji.hr za samo 27€ (204 kn) mjesečno, poklanjamo godinu dana Croatia dopunskog zdravstvenog osiguranja u vrijednosti od 111, 48€ (840 kn). Ugovorite svoju policu i preduhitrite zdravstvene poteškoće koje dolaze kad ih najmanje očekujemo.

Pretplatnicima svakog dana dostavljamo tiskano izdanje Večernjeg lista na kućnu adresu do 7 sati ujutro, dok im je Premium sadržaj na Vecernji.hr dostupan neograničeno, a prepoznatljiv po nadnaslovu tamnije boje sa simbolom krune.  

Premium sadržaj na portalu Večernjeg lista nudi nekoliko mogućnosti:

  • neograničen pristup ekskluzivnom sadržaju  
  • minimalan prikaz oglasa   
  • posebno uređenu rubriku za pretplatnike 
  • redovni newsletter 

Pretplatom na Večernji list svaki mjesec ostvarujete znatne uštede, povoljnije zdravstvene usluge i preglede, popuste na izlete, ulaznice za toplice, bazene, muzeje i Zoološki vrt, kupone za kupnju odjeće, za restorane te sezonske darove, a kada se sve zbroji, možete uštedjeti i do 265,45 € mjesečno. 

Ugovorite svoju pretplatu već danas, a mi vam poklanjamo godinu dana Croatia dopunskog zdravstvenog osiguranja!

Pretplatite se i ostvarite brojne pogodnosti! Nazovite 01/5540 999 ili nam pišite na mail pretplata@vecernji.net. Ponudu potražite i u našem web-shopu

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije