vremenska prognoza

Ljetne vrućine na čekanju: Stiže novo pogoršanje vremena i pljuskovi diljem zemlje

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/3
15.07.2020.
u 08:28

Na moru će ponovno zapuhati bura, olujnih udara pod Velebitom, koja će malo rashladiti more

Danas će početi pristizati vlažniji zrak pa je poslijepodne moguća prolazna kiša te pljuskovi u unutrašnjosti Istre i u gorju. 

U četvrtak će oborine biti na sjeverozapadu, u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu, gdje je moguća i grmljavina, piše N1

Pogoršanje vremena do petka će zahvatiti gotovo cijelu zemlju. Posvuda će biti kiše i pljuskova, a oborina bi lokalno mogla biti i obilnija uz grmljavinu. 

Na moru će ponovno zapuhati bura, olujnih udara pod Velebitom, koja će malo rashladiti more.

Temperature zraka, zbog naviranja hladnog zraka, bit će niže od prosječnih za sredinu srpnja. To osobito vrijedi za unutrašnjost gdje će se morati pričekati na ljetne vrućine jer će u petak temperatura biti oko 20 stupnjeva. 

 

Ključne riječi

Komentara 9

UM
Uman104
09:04 15.07.2020.

A gdje je prognoza od prije mjesec dana (pakleni srpanj)??

AM
amaravic
09:45 15.07.2020.

U srpnju mjesecu su bila po njima vec dva pogorsanja vremena. A bilo je jedno veliko nista u Trogiru. Tzv.olujna bura je puhala cca par sati, kise ni kapi. Prognoza je vise za sjeverni jadran i kontinent.

AM
amaravic
09:46 15.07.2020.

A tek prica o hladnoci mora...kupamo se od 15.05.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije