OSUĐEN MU ZATVOR

Lopov iz Podravine se požalio: 'Ukrao sam rakiju i taman da ćemo piti, policija nam je uzme'

Požega: Policija zaplijeni 300 litara ilegalno proizvedenog alkohola
Foto: Dusan Mirkovic/Pixsell
1/3
05.09.2024.
u 21:43

Uz kaznu zatvora, koja se može zamijeniti radom za opće dobro, mladić će morati platiti odštetu trgovini u iznosu od 47,11 eura i 50 eura troškova kaznenog postupka.

Nakon što je krajem rujna 2023. godine na večer razbio stakleni izlog jedne trgovine u Imbriovcu, 22-godišnjak je osuđen na pet mjeseci zatvora zbog krađe alkohola. Presudom je utvrđeno da je provalio u trgovinu i ukrao tri boce alkoholnih pića u ukupnoj vrijednosti od 47,11 eura.

Kako se navodi u presudi, mladić je koristio metalni stalak za bicikle kako bi razbio stakleni izlog trgovine. Nakon što je ušao unutra, uzeo je tri boce alkohola: jednu bocu "Room Maraska" od 1 litre, jednu bocu "Room Maraska" od 0,5 litre i jednu bocu likera "Room Kisko" od 1 litre. Optuženi je priznao krivnju i objasnio da je tog dana bio u Imbriovcu kod prijatelja te da je provalio u trgovinu jer su im ponestali alkoholnih pića. Nakon što je uzeo ukradeni alkohol i donio ga natrag prijatelju, policija je stigla i zaplijenila ukradeno piće, piše Danica.hr.

“Kako nam je ponestalo pića, otišao sam do trgovine kako bih nabavio rakiju. Piće sam donio u prijateljevu kuću gdje smo ga imali namjeru popiti, ali u međuvremenu je došla policija i uzela nam je to piće“, Uz kaznu zatvora, koja se može zamijeniti radom za opće dobro, mladić će morati platiti odštetu trgovini u iznosu od 47,11 eura i 50 eura troškova kaznenog postupka.

VEZANI ČLANCI: 

>>> FOTO Pogledajte gdje su HGSS-ovci pronašli unesrećenog paraglajdera

Požega: Policija zaplijeni 300 litara ilegalno proizvedenog alkohola
1/11
Ključne riječi

Komentara 1

HR
hrza
08:01 06.09.2024.

Koja je to bezdušnost. Uzeti alkosu rakiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije