povećanje prometa

Lošinjska lučka uprava bilježi pozitivne rezultate

06.08.2014.
u 15:22

Tijekom srpnja u luku Mali Lošinj uplovilo je 3779 plovila, što je 767 više nego lani, odnosno 25,5 posto više nego u istom razdoblju protekle godine

Županijska lučka uprava Mali Lošinj nastavlja bilježiti pozitivne rezultate. U odnosu na prošlu godinu, u prvih je sedam mjeseci ove godine ostvareno je povećanje prometa od 14 posto.

Tijekom srpnja u luku Mali Lošinj uplovilo je 3779 plovila, što je 767 više nego lani, odnosno 25,5 posto više nego u istom razdoblju protekle godine. Najviše je plovila pod talijanskom zastavom, njih 1567, na drugom su mjestu domaći s 841 plovila, a potom slijede Austrijanci, Nijemci i Slovenci.

>>Željni uzbuđenja zaranjaju 15 metara u dubinu i rade selfieje s Apoksiomenom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije