NEVJEROJATNA GLAVNA NAGRADA

Loto groznica u Americi: Jackpot im je otišao na suludi iznos od 1,2 milijarde dolara

Powerball lutrija u Americi
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
02.11.2022.
u 14:57

Iako nitko nije ugrabio glavnu nagradu u izvlačenju u ponedjeljak, deset listića osvojilo je nagradu od milijun dolara, a tri listića dobila su nagradu od 2 milijuna dolara

Nakon što nitko u SAD-u u ponedjeljak nije osvojio "Powerball jackpot" od milijardu dolara, igrači će se natjecati za nevjerojatan iznos od 1,2 milijarde dolara.

Riječ je o drugom najvećem iznosu u 30-godišnjoj povijesti Powerballa, nakon rekordnog dobitka od 1,586 milijardi dolara iz 2016. godine, navodi CNN.

Iako nitko nije ugrabio glavnu nagradu u izvlačenju u ponedjeljak, deset listića osvojilo je nagradu od milijun dolara, a tri listića dobila su nagradu od 2 milijuna dolara.

Posljednja velika nagrada, 206,9 milijuna dolara, dodijeljena je u Pennsylvaniji 3. kolovoza.

VIDEO Otac pitao uređaj Alexa kako da se djeca prestanu smijati, odgovor ga šokirao: 'Udarite dijete u grlo'

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
22:20 02.11.2022.

koja mantra, suludi iznos od 1.2 milijarde dolara. ja ne znam zasto se koristi brojka od 1.2 milijarde kad je dobitak ustvari 360 miliona. cemu 1.2 milijarde kad ih niko nece nikada vidjeti. mene ne zanima fond nego koliko cu dobiti ako pogodim.

AI
airbender
11:31 03.11.2022.

Garant će osvojit neki Hrvat iz Drniša, hihihi :)

HO
Homophob
16:05 02.11.2022.

Lako Amerima djeliti takve sulude dobitke kada samo stampaju novce! Zabavno da se nitko na Balkanu ne sjeti stampati novce koji vrijede nego samo dinare!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije