Mamić u Osijeku:

'Da sam ja Modrić, zagrmio bih čim je Mamić završio u zatvoru'

Zdravko Mamić
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/4
13.06.2017.
u 12:40

Zdravko Mamić, nakon svjedočenja Luke Modrića na sudu u Osijeku, kazao je da je iskaz slavnog nogometaša bio "nešto najdivnije i najpoštenije što je ikada bilo"

Zdravko Mamić, nakon svjedočenja Luke Modrića na sudu u Osijeku, kazao je da je iskaz slavnog nogometaša bio "nešto najdivnije i najpoštenije što je ikad bilo" te dodao kako Modrić nije promijenio iskaz u odnosu na ono što je u istrazi govorio istražiteljima.

Podsjetimo, Modrić je danas svjedočio na suđenju Zdravku i Zoranu Mamiću, porezniku Milanu Pernaru te Damiru Vrbanoviću. – Njemu su uvalili rečenicu koju on nikada nije rekao. Vidjeli ste da je danas rekao da je to laž – kazao je Mamić i dodao da su u Londonu samo dogovarali podjelu novca temeljem građanskog ugovora. 

Gnusna predstava

– To je početak i kraj priče. Sve ostalo je velika, gnusna predstava u kojoj se čitav sustav navalio na moja leđa i vidimo već godinama posljedice svega toga – rekao je Zdravko Mamić. 

Na ponovno pitanje novinara da je Modrić u istrazi rekao da je ugovor antidatiran i potpisan kada je već igrao u Tottenhamu, Mamić je kazao da je Modrić mislio upravo suprotno.  – Nije promijenio iskaz nego je rekao istinu. Iskaz je davao u nedjelju navečer nekoliko sati, a to je bila samo jedna jedina rečenica cijelog iskaza – rekao je Mamić te dodao da se priča samo o toj jednoj rečenici. 

Zdravko Mamić
1/19

"Nije mu ugodno..."

– Da sam ja Luka Modrić, zagrmio bi onog trenutka čim je Zdravko Mamić završio u zatvoru. Luka je čestit čovjek i nema toga na svijetu tko na njega može utjecati pa to nije ni Zdravko Mamić. Ali on brižljivo skrbi i gradi svoju karijeru i naravno da mu nije ugodno da se pojavljuje, pa čak i kao svjedok u nekoj sudskoj parnici – kazao je Mamić i dodao da je Modrić htio da sve to bude na "civiliziran i gospodski način". 

– Da se to dogodilo nekom drugom, ja bih zagrmio da bi cijeli svijet čuo – rekao je Zdravko Mamić.  

Sve o suđenju Zdravku Mamiću pratite OVDJE.

Komentara 30

DA
darkohorva
14:16 13.06.2017.

U slučaju Mamić je sve čisto, a mediji se kao i dorh konstantno razbacuju sa nekim ogromnim ciframa jer znaju da je to hrana za sve s komunističkim mentalnim sklopom. Ovdje se radi o privatnim odnosima Mamića s igračima, aa onda sudionike tih odnosa DORH tuži i tvrdi da je Dinamo oštećen strana, a Dinamo nikada u povijesti više novca nije imao upravo zahvaljujući Mamiću. Slučaj Mamić pokazuje da se novinari i dobar dio javnosti ne kuži uopće u pravo i da se sve svodi na hajku.

JE
jensencolt
12:51 13.06.2017.

Dobro Mamić hrani ovog Čedu, ima kulju sve veću i veću!!!

KR
kruti175
13:22 13.06.2017.

zdravko marić????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije