Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjesme i zločini

M. Perković (HDZ): Na Danima piva ima previše turbofolka

piva
kristina štedul fabac/pixsell
03.09.2010.
u 15:30

Mladima nudimo "uživanje" u narodnoj glazbi, točnije u turbofolku, a takve pjesme često su posvećene i ratnim zločincima, tvrdi Perković.

- Dani piva trebali bi biti manifestacija kojom će se Karlovčani ponositi, ali nisam siguran da je tako. Mladima nudimo "uživanje" u narodnoj glazbi, točnije u turbofolku, a takve pjesme često su posvećene i ratnim zločincima, tvrdi Perković. Pod tim šatorima, a jedan od njih ima i obilježja NK Karlovac, toče piće i maloljetnicima, kritizirao je na sjednici Gradskog vijeća Matija Perković, vijećnik i predsjednik Mladeži HDZ-a Karlovca.

Pitao je zašto više nema šatora s techno i disco glazbom. Zoran Sabljarić uime organizatora rekao je da ne mogu uvjetovati ugostiteljima vrstu glazbe, da je izlazak maloljetnika u nadležnosti roditelja, protuzakonito točenje alkohola inspekcija i policije, a da je u šatoru s techno glazbom bilo izgreda.

Ključne riječi

Komentara 34

BR
branko007
16:30 03.09.2010.

volil bi sa ovim mladim gospodinom popricat onak u 4 oka čisto iz znatiželje

VI
vidimškoj
15:58 03.09.2010.

a šta će slušat .acino laprdanje.

DU
Deleted user
18:10 05.09.2010.

Bio na Danima piva.Kraj jednog šatora osjećao sam se kao u Čačku.Koja žalost!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije