Probudila ga!

Mačka Murka vlasniku spasila život pa nestala u noći

mačka
Foto: Filip Brala/PIXSELL
17.01.2014.
u 22:34

Vlasniku je skočila na prsa te ga je počela "udarati" šapama sve dok se nije probudio.

Muškarac sa ruskog Urala duguje svojoj mački Murki život zato što ga je u pravom trenutku "pogladila" šapicama i probudila u vatrom zahvaćenoj kući, pišu RIA Novosti.

Vlasnik se probudio na vrijeme za bijeg iz zapaljene kuće. Drama u kući u gradu Bashikiria počela je kada je grijalica kućne izrade u noći počela iskriti te je zapalila kuću.

Nestala u noći

Muškarac je još čvrsto spavao kada su već gorjeli drveni pod i namještaj u kući. No, tada na scenu stupa njegova mačka Murka. Vlasniku je skočila na prsa te ga je počela "udarati" šapama sve dok se nije probudio.

U isti tren je uzeo Murku u naručje i zajedno s njom, u posljednjem trenutku, istrčao iz kuće. Mačka se prepala cijele situacije te je pobjegla kada su vatrogasci neuspješno pokušavali spasiti kuću da potpuno ne izgori. Murkino skrovište ostalo je nepoznanica do završetka pisanja teksta na portalu RIA Novosti.

>>Presmiješno: Mačka viri iznad kreveta s nevjerojatnim pogledom

>>Mačke nas vide kao drugu mačku, a ne kao ljude

Ključne riječi

Komentara 4

NV
novo vriijeme
09:40 18.01.2014.

Maca Murka je heroj. Moja maca mene "šamara" kada je vrijeme za njen doručak, do sada sam je tjerala, od sada ću se odmah probuditi.

OS
osica
11:49 18.01.2014.

Šapica mala - snaći će se valjda.zaslužila je.

Avatar bilakapa
bilakapa
22:47 17.01.2014.

pametno stvorenje,al moja je lipša i pametnija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije