Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobili kaznene prijave

Mađari u kamperu kod Zadra godinu dana ljetovali i nisu platili 120.000 kuna

Zadar: Unatoč znaku zabrane kamperi parkirani na Jazinama
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/2
02.11.2022.
u 13:35

Sumnjiči ih se da su u vremenu od kraja rujna prošle godine do kraja listopada ove godine na području Privlake boravili u kampu.

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom i 52-godišnjakinjom, mađarskim državljanima, koje se sumnjiče za prijevaru počinjenu na štetu trgovačkog društva sa sjedištem u Privlaci.

Naime, sumnjiči ih se da su u vremenu od kraja rujna prošle godine do kraja listopada ove godine na području Privlake boravili u kampu, za koje usluge smještaja, u iznosu oko 120 tisuća kuna, vlasniku nisu platili u dogovorenom roku.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela Prijevara. Večernji list godinama izvještava i o ilegalnim kampistima koji ljetuju u Dalmaciji parkirajuci i živeći na parkiralištima i za to ne plaćaju apsolutno ništa. 

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
13:50 02.11.2022.

trebam malo više podataka , npr. koe je to trgovačko društvo u privlaci koje se bavi iznajmljivanjem mjesta kao auto-kamp?

VI
vidum
18:40 02.11.2022.

Ova prijava pada u vodu. Ne mogu oni ljetovati godinu dana, ako ljeto traje tri mjeseca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije