Mafalani uz jake mjere osiguranja ispitan na varaždinskom sudu

amir mafalani
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/8
22.01.2010.
u 12:20

Mafalanija i D. M. (31) sumnjiči se za prijevaru tešku oko 152.000 kuna za koliko je poduzeće u vlasništvu D. M. oštetilo drugo poduzeće s varaždinskog područja.

Brojni maskirani policajci s dugim cijevima danas oko osam sati ujutro opkolili su varaždinski Županijski sud na koji je uz veliko osiguranje doveden Amir Mafalani (28) iz Zagreba, osumnjičen za prijevaru u gospodarskom poslovanju.

Uz Mafalanija, koji je poznat zbog optužbe da je sudjelovao u ubojstvu Ivana Pukanića i Nike Franjića, za prijevaru je osumnjičen i D. M. (31) iz Zagreba.Osim protiv njih dvojice, postupak se vodi i protiv poduzeća sa zagrebačkog područja u kojem je vlasnik prvoosumnjičeni D. M. pa će u daljnjemu pretkaznenom postupku biti saslušan on i predstavnici njegova poduzeća.

Prvoosumnjičenik zasad nije saslušan jer se, prema dostupnim podacima, navodno nalazi na psihijatrijskom liječenju. Mafalanija i D. M. (31) sumnjiči se za prijevaru tešku oko 152.000 kuna za koliko je poduzeće u vlasništvu D. M. oštetilo drugo poduzeće s varaždinskog područja.

Mafalanija je temeljem istražnog zahtjeva danas saslušala istražna sutkinja Županijskog suda u Varaždinu, a brojno naoružano osiguranje oko suda samo dokazuje da je riječ o osumnjičeniku koji je bio u opasnosti da ga netko ubije. Iz suda je u policijskom kombiju  praćenom policijskim automobilima nešto poslije deset sati Mafalani napustio varaždinski sud.

Komentara 2

JO
johnyloggan
12:34 22.01.2010.

Žešći članak. Jedna slika - više od tisuću riječi. Ovdje dvije slike. Al se načitah!!

OB
-obrisani-
10:33 23.01.2010.

Uskoro bu i Mesić imal ovakvu pratnju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije