Uhvatila ih na djelu

Majka i sin (15) krali nakit u kući, presrela ih djevojčica (9)

provala
Arhiva VL
28.06.2012.
u 12:28

Pitala je ženu i dječaka što to rade, a oni su odgovorili, neslužbeno doznajemo, protupitanjem ima li obitelj starog željeza za otkup

TOPOLINE – Majka (40) i sin (15) ušli su u nezaključanu kuću u Topolinama pokraj Našica. Počeli su prevrtati ladice i stvari tražeći plijen. Buku je u svom domu čula devetogodišnja djevojčica. Majka joj je u tom trenutku bila u dvorištu. Pitala je ženu i dječaka što to rade, a oni su odgovorili, neslužbeno doznajemo, protupitanjem ima li obitelj starog željeza za otkup.

Djevojčica je rekla da nemaju, a dvojac je brzo pobjegao. Sa sobom su odnijeli nakit vrijedan nekoliko stotina kuna.

Komentara 10

MO
modovisisajteMaraschino
13:18 28.06.2012.

a zasto ne napisete da su vrli majka i sin Romi? da ih slucajno ne uvrijedite?

DE
Demostant
13:40 28.06.2012.

Mislite da će ove policija ići hapsiti? Možete misliti. Isto kao što "privodi" i one Rome koje prosječe po cijele dane po Autobusnom kolodvoru ZG, doslovno vas vuku za rukav, a ako im ne date ništa onda vas vrijeđaju. Toliko o tome koliko su oni građani drugog reda u HR, a da ja to napravim našao bih se odmah u pritvoru

CH
chemica
12:43 28.06.2012.

Nekada si i u Zagrebu smio ostaviti otključana vrata. Tada je milicija pendrečila bez milosti, osobito takve koji "traže željezo". Traži željezo, a "nađe" pendrek. Došla nam je..."demokracija". Sloboda svima pa i lopovima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije