GRČKA

Mali Afganistanci stradali od podmetnute bombe u Ateni

stradala djeca
REUTERS
29.03.2010.
u 21:08

Za tri napada izvedena proteklog vikenda na ured za useljenike te prostorije jednog neonacističkog pokreta odgovornost je preuzela organizacija s ekstremne ljevice

U žestokoj eksploziji bombe ispred jedne od vladinih zgrada u Ateni poginuo je 15-godišnjak, a njegova 10-godišnja sestra teško je ranjena. Liječnici kažu da će najvjerojatnije izgubiti vid. U nesreći je lakše ranjena i njihova majka. Stradala djeca podrijetlom su iz Afganistana.

Za tri napada izvedena proteklog vikenda na ured za useljenike te prostorije jednog neonacističkog pokreta odgovornost je preuzela organizacija s ekstremne ljevice.

Ključne riječi

Komentara 3

AU
autoritet
22:09 29.03.2010.

Ljevičari uvijek odani najboljem što znaju - destrukciji i ubijanju nedužnih ljudi.

OB
-obrisani-
00:15 30.03.2010.

kakvi su to \"ekstremni ljevičari\"? to su neki idioti a ne ljevičari ljevičari su možda zbog toga jer kažu da bi veću plaću

TU
Tuga
17:49 11.04.2010.

Ma kakvi ljevičari?! Radi se o jednoj od organizacija koje se paradoksalno nazivaju anarhistima i skrivaju svoj identitet kapuljačama. Zgrada nije \"vladina\" nego se u njoj održavaju seminari za državne službenike u sklopu projekta \"life long learning\".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije