Napuhao 1,17 promila

Maloljetnik upravljao vozilom pod utjecajem alkohola

Ilustracija
Grgo Jelavic/PIXSELL
05.07.2021.
u 12:03

Maoljetnik kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi potvrdio svoj identitet

U nedjelju 4. srpnja oko 1.30 sati u Vinogradskoj ulici u Mihaljevcima nedaleko od Požege policijski službenici zatekli su 17-godišnjaka koji je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1,17 promila upravljao osobnim automobilom.

Kako se navodi u priopćenju PU požeško-slavonske, utvrđeno je da maloljetnik kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi potvrdio svoj identitet.

Protiv 17-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici te izvješće nadležnom Centru za socijalnu skrb.

VIDEO Svjedokinja o žrtvi napada u Splitu: U kvartu s njim nitko nikada nije imao problema.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije