Priredba

„Mame su sve što treba“ poručuju slatinski mališani

Djeca (1)
Foto: Maja Šantoši
1/6
25.04.2013.
u 21:08

U Slatini je večeras održana dječja priredba u organizaciji društva Naša djeca Slatina, a povodom Majčinog dana na kojoj je više od tri stotine slatinčana došlo pogledati svoje mališane što im imaju za poručiti

Večeras se u slatinskom Pučkom otvorenom učilištu okupilo više od tristotinjak slatinčana koji su došli pogledati priredbu svojih mališana i školaraca, povodom majčinog dana. Priredba je održana u organizaciji društva Naša djeca Slatina koje ove godine slavi svojih 60.godina djelovanja s ciljem da se od prihoda ove priredbe, koji je prikupljen prodajom ulaznica koje su se prodavale po cijeni od 10 kuna, sufinancira sudjelovanje djece slabije platežne moći u programu Škole u prirodi, te sufinanciranju plesne igraonice u dječjem vrtiću Zeko i likovne radionice u dječjem vrtiću Suncokret.

Na priredbi su sudjelovali učenici Osnovne glazbene škole Slatina, potom OŠ Eugena Kumičića, OŠ Josipa Kozarca, dječji vrtić Zeko, dječji vrtić Suncokret te Priredbu je otvorio slatinski gradonačelnik Ivan Roštaš te je zaželio slatinskom društvu Naša djeca da djeluju još barem 60 godina. Veselju i smijehu nije bilo kraja uz domišljate pošalice Denisa Ostrošića, koji je bio u ulozi klauna voditelja ove priredbe.

Tamburaški i puhački orkestri OGŠ Slatina su započeli priredbu, koja se nastavila šaljivim i rasplesanim vrtićarcima, potom prvim recitacijama koje su školarci izveli pred svojim roditeljima, potom su nastupili brojni igrokazi, plesovi i recitacije koje su oduševile roditelje. Na predstavi koja je trajala dva sata dobrom raspoloženju nije bilo kraja, a ponos i veselje koje su sve majke u publici večeras osjetile, je ipak bio nemjerljiv s osmjesima djece koja su poručila da su majke baš sve što nekome treba.

>>Jedan karanfil, jedan glas, no ipak sretan Vam dan žena

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije