INTERVJU: VELJKO OSTOJIĆ

'Manjak njemačkih gostiju svakoga bi trebao zabrinuti, ali naš najveći problem je nešto drugo. Šteta je nepopravljiva'

11.08.2024.
u 17:35

Direktor Hrvatske udruge turizma o cijenama, gostima i plastičnim stolcima u restoranima.

Ključne riječi

Komentara 48

MD
Marko Dragicevic
19:49 11.08.2024.

Kako ovog nepostenog, nemoralnog, pohlepnog i nadasve jadnog tipa nije sramota ista govoriti, pa on je iskoristio svoj utjecaj za prenamjenu zemljista da ostvari korist, i to mislim, cak kao ministar… sramota i za urednika, ako mu je takav mufljuz izbor… pametuje, umjesto da se stidi….

BA
bacenheider
20:23 11.08.2024.

Kako su si popravili tako ce i spavati!!Dizanje cijena bez uma i razuma ce im se obit o glavu.

MA
Mamanac31
20:02 11.08.2024.

U HR Nijemci dolaze mahom u pred- i posezoni. I to oni dobre platežne moći. Interesira ih kulturni te nautički turizam. Ova grupa Nijemaca u špici sezone žele jeftini all-inclusive smještaj tipa Robinson klub. Ti ne izlaze iz hotela, nee troše lokalno i poslužuje ih jeftina radna snaga (čitaj iz Trećeg svijeta). To ne trebamo i ne želimo! Dosta je masovnog turizma na račun naših lokalaca i naše obale.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije