Maras na Facebooku:

SDP nije izgubio izbore. Vlast je dogovorena ispod stola na 'sanaderovski' način

Maras
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
29.12.2015.
u 13:54

"Pogriješio si, Ivo Baldasaru, ne prvi put", poručio je Maras stranačkom kolegi

"Izbore nismo izgubili, vlast je dogovorena ispod stola na 'sanaderovski' način", napisao je na svom Facebook profilu SDP-ovac i tehnički ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras.  

"Pogriješio si, Ivo Baldasaru, ne prvi put. SDP nije izgubio ni izbore ni obraz. Govoreći istinu, obraz se ne gubi", poručio je u nastavku Maras splitskom gradonačelniku Ivi Baldasaru koji je jučer rekao da se ne slaže s izjavom predsjednika stranke Zorana Milanovića da je Most izabrao ući "u saborsku većinu s kriminalnom, špijunskom i proustaškom koalicijom". Baldasar je pozvao i ljude iz vodstva SDP-a da podnesu ostavke i pripreme stranku za unutarstranačke izbore.  

"Stranka se mora mijenjati"

"SDP iza sebe ima gotovo 750.000 glasova na proteklim izborima i u ovom trenutku vjerojatno još nekoliko stotina tisuća prevarenih koji nisu htjeli HDZ, ali su njihovi glasovi pridonijeli tome da Božo Petrov dovede Karamarka na vlast, a da se ne obazire na to što građani misle. Imamo i 40.000 članova. To je velika snaga i odgovornost da ne dopustimo da se Hrvatska vrati tamo gdje bi je neki u HDZ-u voljeli vratiti. U prošlost. S nazivom parlamenta kao u tzv. NDH. Ne dozvolimo to. Ne dozvolimo da Hrvatskom dominiraju ksenofobni stavovi kao kod nekih u vladajućoj koaliciji. To je naša odgovornost", napisao je Maras na Facebooku i dodao da SDP izbore nije izgubio, već je vlast "dogovorena ispod stola na 'sanaderovski' način".

Tvrdi da obraz nisu izgubili i da su radili najbolje što su znali te da nisu osramotili ni birače ni SDP. "Hrvatska je sada bolja zemlja nego prije četiri godine. Ponosan sam na ono što sam za Hrvatsku učinio. Stranka se mora mijenjati jer su na djelu nove okolnosti i to je proces koji nikada ne prestaje. Želim tome pridonositi u budućnosti i znam da ćemo iz svega izaći jači. Ponizni i suosjećajni prema građanima, a otvoreni i kolegijalni između sebe u SDP-u pa i onda kada smo različiti", piše Maras te dodaje da su ovo trenuci kada su "strasti najjače". 

Status zaključuje rečenicom da Baldasar nije prvi put pogriješio te da se, govoreći istinu, obraz ne gubi. 

 

SDP iza sebe ima skoro 750.000 glasova na proteklim izborima i u ovom trenutku vjerojatno još nekoliko stotina tisuća...

Posted by Gordan Maras on 29. prosinca 2015

>>Žestoka retorika Zorana Milanovića: Vrijeđa zato što ne zna gubiti

>>HSP AS: Milanovića može biti sram, bavi se osvetničkim i huškačkim akcijama

Komentara 136

BU
Bulaba
13:59 29.12.2015.

Da, Maras, dobro je, vi ste pobijedili, a uz to ste i pametni, pošteni, sposobni i kupate se svaki dan, dobro? A sad se odi baciti sa zgrade ministarstva kako ne bi svojoj djeci ostavio u naslijeđe sramotu koju si priskrbio svom prezimenu, uništivši u 4 godine svog mandata točno 27.138 radnih mjesta u svom resoru.

AM
ameris
14:00 29.12.2015.

Zašto je dala drugome a ne meni ? Pogledaj se u ogledalo.

ZR
Ze Roberto u
14:10 29.12.2015.

Kako bi izgubio obraz kad ga nije ni imao!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije