Demantira nagađanja

Marasović: Nisam sastavljao HDZ i Keruma, neću ih ni rastavljati!

'pixsell-hrvatska-split-12.04.2010.- HDZ Split predsjednik Dujomir Marasovic zatrazio ostavku gradonacelnika Keruma Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL'
'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
10.02.2012.
u 00:07

– To nema veze s istinom. To je neka patka. U Splitu mi i nismo u koaliciji s Kerumom, a što se države tiče, to nije u nadležnosti Gradskog odbora HDZ-a – kazao je za Večernji list Dujomir Marasović.

Šef splitskog HDZ-a dr. Dujomir Marasović opovrgnuo je informacije po kojima splitski HDZ od predsjednice stranke Jadranke Kosor traži da razvrgne koaliciju sa Željkom Kerumom i njegovim HGS-om, nakon "snježne afere " u gradu podno Marjana.

– To nema veze s istinom. To je neka patka. U Splitu mi i nismo u koaliciji s Kerumom, a što se države tiče, to nije u nadležnosti Gradskog odbora HDZ-a. Nikad o tome nismo razgovarali na Gradskom odboru HDZ-a, a ako je neki pojedinac nešto zatražio, to ne znam – kazao je za Večernji list Dujomir Marasović.

I u svom stilu dodao: "Ja nisam sastavljao HDZ i Keruma, neću ih ni rastavljati!"

Komentara 22

BA
babica5
06:09 10.02.2012.

\"Bravo za HDZ šta su doveli Kerumove u sabor\" Sad nam se smiju i u Crnoj gori zbog inteligencije Bečičke! Sramota i to velika-bruka. Ajte HDZ ovci,vratite bar Kerume iu njihovo selo da hrane kokoši!

Avatar dariodario551
dariodario551
06:11 10.02.2012.

Kerumovi , su tipćni HDZovci - Bogati i Bahati,vole se Sprdati od onih koji ih postaviše na vlast ! Jadno

OB
-obrisani-
09:35 10.02.2012.

dobro....splićani moji....dajte mi iskreno recite....dali se itko od vas ide liječiti kod ovog.....lumena...Marasovića.?????? . ali nemojte lagat...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije