OSTAJE U REMETINCU

Marini Lovrić Merzel pritvor produljen za još dva mjeseca, odbijena joj jamčevina

Marina Lovrić Merzel
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
29.04.2014.
u 15:52

Županica je kao jamstvo nudila dvije nekretnine u Sisku

Sisačko-moslavačkoj županici Marini Lovrić Merzel produljen je istražni zatvor na još dva mjeseca, a sutkinja istrage Jadranka Mandušić opet je odbila prijedlog da se županicu pusti na slobodu uz jamčevinu.

Lovrić Merzel, osumnjičena za korupciju, putem odvjetnika Berislava Živkovića kao jamstvo je nudila dvije nekretnine u Sisku, vrijedne dva milijuna kuna.

Istražni zatvor joj je određen početkom travnja kako ne bi utjecala na svjedoke, te kako ne bi kao županica ponovila kazneno djelo.

>> Imovina županice Lovrić Merzel vrijedna 560.000 eura

>> Lovrić Merzel tužila Stankovića: Uvrijedio me i oklevetao!

Komentara 48

MA
Matija100
15:58 29.04.2014.

Kad će joj kumovi i drugovi Milanović i Linić doć pravit društvo?

Avatar Carrera
Carrera
15:47 29.04.2014.

jel kum slavko bio u posjetu koji put?

ZD
zdepar
16:03 29.04.2014.

drugarice živka , kada se za tobom zatvori remetinečka kapija, zaboravljaju te i kumovi i svi oni koji su sa tobom krčmili narodne pare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije