Načelnik Općine Stari Mikanovci

Mario Milinković izabran za predsjednika SDP-a Vukovarsko–srijemske županije

Zagreb: Sjednica Predsjedništva SDP-a
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/2
27.11.2022.
u 21:52

- Spojem mladosti i iskustva te željom za razvojem i ostankom u našoj županiji bit ćemo konstruktivna oporba i nudit ćemo rješenja kako bi se promijenilo vrlo teško stanje u kojem je Vukovarsko-srijemska županija, koja je na začelju prema svim razvojnim pokazateljima u Hrvatskoj – rekao je Mario Milinković

Načelnik Općine Stari Mikanovci Mario Milinković izabran je, metodom jedan član – jedan glas, za predsjednika Županijske organizacije SDP-a Vukovarsko – srijemske županije. Nakon izbora Milinković je zahvalio na podršci i prilici da zajedničkim radom i naporima članovi stranke stabiliziraju i podignu rad SDP-a na području županije, ali i da ponude rješenja za micanje Vukovarsko – srijemske županije sa začelja svih gospodarskih i demografskih pokazatelja u Hrvatskoj.

- Pred nama je vrlo težak, ozbiljan i odgovoran posao i vjerujem da će on uroditi plodom te da ćemo vratiti povjerenje žitelja naše županije. Imamo primjere razvoja naše dvije općine gdje smo na vlasti kolega Krnić iz Babine Grede i ja te ćemo pokušati te primjere proširiti i na ostale dijelove naše županije. Spojem mladosti i iskustva te željom za razvojem i ostankom u našoj županiji bit ćemo konstruktivna oporba i nudit ćemo rješenja kako bi se promijenilo vrlo teško stanje u kojem je Vukovarsko-srijemska županija, koja je na začelju prema svim razvojnim pokazateljima u Hrvatskoj – rekao je Milinković.

VIDEO Vlada produljila odluku o nižim trošarinama na energente, ali i smanjila cijenu lož ulja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije