političke optužbe

Martinčević: Gradonačelnik Čehok provodi medijski teror

\'VARAZDIN MEDIMURJE Vodstvo HNS-a Varazdin - Natalija Martincevic, Goran Habus, Vlado Vlasic SNIMIO Izak Vrtaric / VLM\'
arhiva vl
01.02.2011.
u 12:56

Haenesovci tvrde da nije slučajno što VTV televizija više ne prenosi sjednice Gradskoga vijeća

HNS smatra apsolutno neprihvatljivim odluku gradonačelnika o neprenošenju sjednice Gradskoga vijeća na VTV-u! Interes za prijenos sjednice je ogroman, čemu svjedoči i velik broj građana koji su kontaktirali s nama i koji su ogorčeni ovakvom medijskim terorom koji provodi gradonačelnik. Gradonačelnik se svim silama bori da građani ne doznaju što i kako radi gradska vlast – izjavila je Natalija Martinčević, potpredsjednica varaždinskoga HNS-a.

Čehok: Zašto HNS ne dogovori prijenos u županiji?

– Ne samo s VTV-om nego ni s bilo kojim medijem još nisu zaključeni godišnji ugovori o informiranju. O njima se pregovara. A sjednice Vijeća sve su duže, traju po cijeli dan i to su novi troškovi. Umjesto prijenosa emitirana je reportaža s najvažnijim informacijama. Zašto HNS ne dogovori prijenos županijskih sjednica, gdje su na vlasti? – odvratio je gradonačelnik Ivan Čehok.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar MarkoHR
MarkoHR
13:07 01.02.2011.

HNS - Pokret za Jugoslaviju, na čelu im je najveći kriminalac u Hrvatskoj, koji je samo Vž županiju zadužio za miljardu kuna.

PI
prava istina
14:24 01.02.2011.

Naravno da svemu dođe kraj pa će i \"gazdi\". No, nedvojbeno se mora priznati da zaista ima neki vrlo dobar \"šlauf\" koji ga drži usred oceana na površini. VTV je usvojatao, za Regional je jasno da je Pataftin, a Patafta je Čehokom a jedan bez drugoga nemogu (ili jedno o drugom sve znaju) pa onda fakat nije dobro da se ide direktno. Isto tako Ptičica vjerojatno pjeva i sve je to dok traje. Dokle!? E sad je to upitno dokle seže sudačka ostavština autoriteta.

VA
valek000
21:46 01.02.2011.

Ugovorima o informiranju Čehok plati s novcem poreznih obveznika medije da prate što se događa u Gradu (kao da mediji ne bi trebali kritički odabrati važne teme) i naravno da (ne)pišu prekritički o njegovoj vladavini. Nije tu samo Grad, tu je i Stanoing koji ima jako puno reklama, ZagorjeTehnobeton, Termoplin, općine koje preko cijele stranice hvale same sebe...Svi oni plaćaju te promo tekstove ispod kojih nema imena novinara. HNS ima jako slabo pamćenje jer je zaboravio da dok im je Čačić vladao Županijom novinari nisu imali pristup sjednicama Županijskog Poglavarstva. Tada im to nije smetalo i nisu sazvali press konferenciju na tu temu - baš ste licemjerni. Vž novinarstvo nažalost je već dugo promo novinarstvo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije