Četiri dana zabave

"Maškarani maraton" Radio Rijeke na brodu Nina i na Korzu

maraton02
Goran Kovačić/PIXSELL
01.03.2011.
u 14:10

U subotu “Maškarani maraton” seli na Korzo gdje će se u 11 sati održati 5. humanitarna maškarana maneštra koju će, uz ekipu Radio Rijeke, kuhati članovi 11 Rotary klubova iz Hrvatske, Slovenije, Italije i Srbije

“S Nine na posao” slogan je ovogodišnjeg “Maškaranog maratona” Radio Rijeke u organizaciji agencije Primorsko jedro, koji će trajati od 3. do 7. ožujka na brodu Nina i na riječkom Korzu.

“Maškarani maraton”, 22. po redu, najdugovječnija je prateća manifestacija Riječkog karnevala, a svečano otvorenje najavljeno je za 3. ožujka u 19.30 sati na brodu Nina. Iste se večeri zabava nastavlja na Grobničkoj noći uz grupu Azur i maškare s Grobinšćine. U petak, 4. ožujka, ludi provod na brodu Nina jamče crikveničke maškare, dok je subota posvećena Meštru Toniju i velikom jubileju, njegovu 20-godišnjem meštrovanju Riječkim karnevalom. U subotu “Maškarani maraton” seli na Korzo gdje će se u 11 sati održati 5. humanitarna maškarana maneštra koju će uz ekipu Radio Rijeke, kuhati članovi 11 Rotary klubova iz Hrvatske, Slovenije, Italije i Srbije. Od prikupljenog novca 10 tisuća kuna namijenjeno je riječkim beskućnicima u kući Ruže sv. Franje, dok će 5 tisuća kuna biti uplaćeno na račun Društva multiple skleroze. Završna nedjeljna fešta na brodu Nina potrajat će, jamče organizatori "Maškaranog maratona", do jutarnjih sati.

Ključne riječi

Komentara 1

KR
krka
14:19 01.03.2011.

Jedino Vam to i ide. Samo naprid! Šta će Vam 3maj, tamo treba pljunit u šake, zasukati rukave i šljakati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije