DRAMA KOD BENZINSKE POSTAJE

Masovna tučnjava u Bjelovaru: Izbio verbalni i fizički obračun između sedmorice muškaraca

Zagreb: Pješak poginuo pod kota?ima automobila na Novoj Branimirovoj
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL/Ilustracija
01.08.2024.
u 15:58

Protiv svih sedam počinitelja slijedi podnošenje optužnog prijedloga, istakla je policija

Sedmorica muškaraca verbalno su se i fizički obračunala sinoć, oko 23.40 sati, u Bjelovaru. Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska navela je kako su, na prostoru benzinske postaje na Slavonskoj cesti, 24-godišnjak, 39-godišnjak, 34-godišnjak i 35-godišnjak, svi pod utjecajem alkohola, vikali su i galamili ometajući građane i djelatnike.

Također su, nastavlja policija, verbalno napali 25-godišnjaka, 23-godišnjaka i 28-godišnjaka koji su se nalazili na terasi ugostiteljskog objekta. Potom je došlo do verbalnog i fizičkog obračuna.

"Protiv svih sedam počinitelja slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira", navodi Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska.

 

FOTO/VIDEO Katastrofalni prizori nakon požara: Pogledajte pustoš koju je vatra ostavila
Zagreb: Pješak poginuo pod kota?ima automobila na Novoj Branimirovoj
1/67
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije