USTAVNI STRUČNJAK

Mato Palić: Ako se nastavi sukob Milanovića i Banožića stvorit će se opasna ustavna kriza

20.11.2021.
u 11:39

Postoje stvari koje naše stanovnike puno više zanimaju od toga kako će državni vrh rješavati svoje razmirice, upozorava Palić

Komentara 5

Avatar teta_vlioleta
teta_vlioleta
11:54 20.11.2021.

Kada bi "narod" išta zanimalo onda ne bi ostajali na dan izbora doma!! Onda ovakih "kriza" ne bi bilo. Što taj "narod" istinski zanima je kako hitro bez rada doĆi do velikih noavac. Politička polupismenost ili pa čak nepismenost dopušta samo izbor i presuđivanje po simpatijama ili natipatijama i tu cijeli proces društvenog sudjelovanje za veliku većinu i prestaje.

ČE
četvrti
11:14 27.11.2021.

Protiv hohštapleraja koji se uporno potiče i producira iz Ureda predsjednika ponajprije struka treba što prije podići svoj glas. Zato pozdravljam istup g Palića.

VE
vesna955
13:47 20.11.2021.

Nije ni cudo sto nam je pravosudje ovakvo pored ovakvih strucnjaka,a ustavni suci-posebna prica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?