IZNENADNA ODLUKA

McDonald's napušta BiH, večeras se zatvaraju svi restorani

Mc'Donalds restoran u Karlovcu
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/2
30.12.2022.
u 16:22

Razlog zatvaranja je navodno dug za najam koji tvrtka koja drži popularnu franšizu nije podmirila na vrijeme stoga im je oduzeta licenca i 31. prosinca moraju zatvoriti sve restorane.

Svjetski lanac brze hrane McDonald's večeras će prestati s radom u Bosni i Hercegovini i do daljnjeg zatvoriti svoje restorane u Sarajevu i Mostaru. McDonalds ima tri restorana u Sarajevu te dva u Mostaru. Oni će do večeras biti otvoreni za kupce, a već sutra neće otvarati vrata.

Ova vijest sigurno će rastužiti brojne ljubitelje brze hrane koja se sprema u McDonald'sovoj kuhinji. Ipak, ostaje nada da će problemi s licencom biti riješeni i da će se poslovanje nastaviti.

Zanimljivo je da je McDonald's sredinom ovog mjeseca renovirao restoran u sarajevskom naselju Nedžarići, sa potpuno novim konceptom i dizajnom. Podsjetimo da je prvi restoran McDonald'sa u Sarajevu otvoren 20. srpnja 2011. godine.

23.04.2012., Mostar, Bosna i Hercegovina - Zamjenik americkog veleposlanslanika Jonathan Moore posjetio je McDonald's u prodajnom centru Mepas Mall.r"nPhoto: Zoran Grizelj/VLM/PIXSELL
Foto: Zoran Grizelj/VLM/PIXSELL

Neslužbeno, razlog zatvaranja je navodno dug za najam koji tvrtka koja drži popularnu franšizu nije podmirila na vrijeme stoga im je oduzeta licenca i 31. prosinca moraju zatvoriti sve restorane.

>> Večernji.tv: Urednica Premiuma Dea Redžić komentira istup Mamića u BiH i situaciju u Dinamu 

Ključne riječi

Komentara 21

ZJ
Zjako
16:32 30.12.2022.

Pored ćevapa ne znam kako su i opstali.

BS
Blue_shirt
17:11 30.12.2022.

U zemlji gdje se 1kg pite ili bureka prodaje za 4KM, nije ni cudo da McDonalds sa 3KM za hamburger od cca 50grama mesa. Naravno za 4KM je upitno porijeklo i kvaliteta, ali inspekcije se kupe za sitan novac

DU
Deleted user
17:44 30.12.2022.

bravo.. i treba ih otjerati! Punjene paprike su bolji izbor...ćevapi i burek da i ne govorim...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije