PASMINE MEĐI

Pas napao poštara u Međimurju: Istrčao iz dvorišta i ugrizao ga za ruku, vlasnica dobila kaznu

Dostavljač Hrvatske pošte
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
26.01.2024.
u 10:42

Ozlijeđenom 52-godišnjaku liječnička pomoć pružena je u zdravstvenoj ambulanti Prelog, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

U Čakovečkoj ulici u Prelogu jučer oko 13.30 sati mali međimurski pas međi je uslijed neopreznog držanja i propuštenog nadzora 34-godišnje vlasnice, istrčao iz dvorišta kroz otvorena ulazna vrata i ugrizao za ruku 52-godišnjeg djelatnika Hrvatske pošte, izvijestila je danas Policijska uprava međimurska.

Ozlijeđenom 52-godišnjaku liječnička pomoć pružena je u zdravstvenoj ambulanti Prelog, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Vlasnici psa zbog počinjenja prekršaja iz članka 30. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, prekršajnim nalogom izrečena je novčana kazna u iznosu od 200 eura - kažu u policiji.

VIDEO KBC Sestre milosrdnice kreće s novim radovima: Uklanjat će se bolnički dimnjak

Ključne riječi

Komentara 1

BF
bf23
07:53 30.01.2024.

Samo 200?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije