PREDSJEDNIK MESIĆ U INTERVJUU MEDIA SERVISU

Mesić: Neka me istraže, nitko nije nedodirljiv

mesić
Boris Ščitar
07.11.2009.
u 00:01

Moj je život išao u fazama kada me pratila policija i kada me čuvala policija. Sada sam u fazi da me čuva – rekao je Mesić.

– Nemam pojma koji bi bio moj razlog da tjeram ljude da peru novac, jer u Podravki je o tome riječ. Nije spor oko toga da nekoga pitaš može li nekome dati kredit, već u pranju novca koje je protuzakonito – komentirao je predsjednik Mesić u jučerašnjem intervjuu za Media servis najnovije Polančecove optužbe.

Rekao je da Polančecu “šumi u glavi i gori pod nogama”. – Izgledao mi je sasvim pristojno osim što se znao zarumenjeti kada mu nešto nije bilo po volji. A sada se stalno rumeni. Naravno da se mene može istražiti. Nitko nije nedodirljiv. Uostalom, mene su već mnogi tužili za koješta – kaže Mesić.

Posebno mu smeta što na HTV-u potenciraju njegove rodbinske veze sa Žarkom Pavlinom. – Pavlina nije moj rođak, nemam s njegovim kupovinama nikakve veze. Tko zna što su sve kupovali rođaci gospođe Šelebaj – rekao je Mesić. Na Bandićevu najavu da će orati kao konj za Hrvatsku Mesić je rekao da ne treba više “orati konjima jer imamo mehanizaciju”, a Sanaderu je dao ocjenu minus dva. Smatra da je neozbiljno što Hrvatska u ovoj situaciji još uvijek nema potpredsjednika Vlade.

Kada mu završi mandat, postat će član Madridskog kluba bivših predsjednika, biti na svježem zraku i pisati memoare. – Moj je život išao u fazama kada me pratila policija i kada me čuvala policija. Sada sam u fazi da me čuva – rekao je Mesić.

Ključne riječi

Komentara 126

MI
miso
06:54 07.11.2009.

Mesiću se vjeruje. Osobno mislim, s pravom.

OB
-obrisani-
08:39 07.11.2009.

Evo došlo vrijeme i da se spremamo za mesićevu optužnicu, hvala Bogu.

SM
SMITSMIT
15:57 07.11.2009.

I NA KRAJU TE JADNE KARIJERE... ža mi je tu propalicu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije