premijerov vikend

Milanović helikopterom s Korčule na Hvar i natrag u Zagreb

milanovic (1)
Ivo Cagalj/PIXSELL
29.07.2012.
u 19:52

Pod policijskom pratnjom s obitelji je otišao u Bakarićevu vilu u kojoj je do sada ljetovao bivši predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović koji je petak i subotu proveo na Korčuli, gdje je održao zatvorenu sjednicu s predstavnicima Grada Korčule i prvi puta gledao Morešku, sa suprugom i sinom doletio je u nedjelju oko 16 sati helikopterom na Hvar.

Pod policijskom pratnjom s obitelji je otišao u Bakarićevu vilu u kojoj je do sada ljetovao bivši predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić, a kako doznajemo, premijer Milanović na Hvaru nije ostao nego se vratio u Zagreb. Helikopterom je odletio s otoka oko 18 sati.

Komentara 31

SS
smijmo se
20:16 29.07.2012.

Premijeru, BRAVO, samo se vi proseravajte, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha,

Avatar Dinamo BBB
Dinamo BBB
20:16 29.07.2012.

Što bi pokojni Tuđman reko : Pa neću valjda biciklom ! Neka ga Milanovića. Barem nije lopov i HDZ-ovac !

DU
Deleted user
20:09 29.07.2012.

Krasan primjer! Moze se - ima se!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije